Danes

   

Restavracije

 

  
  

Pjažentin - Marende

Pjažentin | Koper

Dostava?

Vanganelska cesta 55e, Koper, 064 229 001 | www.naroci.pjazentin.si
Novo!!! Sedaj lahko naročilo oddate tudi preko spleta: www.naroci.pjazentin.si URNIK REDNE DOSTAVE: OD PONEDELJKA DO PETKA OD 10.00 DO 14.OO URE, PO 14.00 URI JE DOSTAVA MOGOČA DO 17H ZA NAROČILA VEČJA OD 30,00€. CENA DOSTAVE: ODDALJENOST V KILOMETRIH - V ENO SMER do 4 km - brezplačno, od 4 do 8 km cena 2,00€ (Hrvatini, Dekani, Škofije, Marezige, Šmarje, Sveti Anton, Ankaran...), od 8 do 15 km cena 6,00€ (Koštabona, Cepki, Sveti Peter,...). VLJUDNO VAS PROSIMO, DA NAROČILO ZA DOSTAVO ODDATE VSAJ 1 URO PRED ŽELJENO DOSTAVO. Za razumevanje se vam zahvaljujemo Ekipa Pjažentin Pjažentin predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Atlantida GastroBar - Marende

Atlantida GastroBar | Koper

Dostava?

Cesta Zore Perello Godina 2, 6000 Koper, 041307010
Tukaj, v središču mesta, vam nudijo višjo kvaliteto gostinstva in gostoljubja. V kuhinji pripravijo za vas dobrote, ki v ustih postanejo prava umetnost. Gre za več kot le jedilnico stran od doma. Gre za hrano, ki je v središču pozornosti in gostje so njeno občinstvo. To je prostor v mestu, kjer se znanje združuje z izdelki lokalnih kmetij, ter tako ustvarijo izkušnjo, ki je hkrati navadna in elegantna. Z inovativnimi koktajli in buteljčnimi vini, Atlantida privablja množico vseh generacij, saj vas tukaj družabno življenje Kopra, popelje na nove globine vaših čutov… Atlantida GastroBar predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija KOGO - Marende

Restavracija KOGO | Koper

Dostava?

Šmarska cesta 1, 6000 Koper, 051 261 726
Restavracijo KOGO v Kopru vodita mlada fanta z obale, Marko Kozel in Aljoša Mlinar. Chef KOGA Tilen Župevec pa svoje prave, virtuozne sposobnosti pokaže pri pripravi krožnikov vaše marende ali kosila. Takrat se na krožnikih razbohotijo lokalni okusi sodobnih receptur, ki pa spoštljivo gledajo na tradicijo, ohranjajo njene kulinarične specifike in jih plemenitijo s sodobnimi tehnikami in kombinacijami. Restavracija KOGO predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija&bar Victoria - Marende

Restavracija&bar Victoria | Koper

Dostava?

Ferrarska ulica 5 , 6000 Koper, 041641613
Vabljeni na makedonske in domače kuhane jedi . Restavracija&bar Victoria predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Okrepčevalnica Marenda (Rižanski) - Marende

Okrepčevalnica Marenda (Rižanski) | Koper

Dostava?

Ulica 15. Maja 13, 6000 Koper, 051203222
Dobrodošli v naši Okrepčevalnici Marenda, kjer vam vsako jutro polepšamo z dobro Illy kavo, rogljičkom, toastom ali sendvičem. Če želite, lahko vse odnesete s seboj in pojeste na poti ali v pisarni. Vsak dan vas med 9.00 in 14.30 uro razvajamo z dnevno kuhanimi juhami, enolončnicami, sladicami, malicami in kosili. Posode To-Go so tudi že pripravljene za lastni prevzem. Nahajamo se v stavbi Rižanskega vodovoda. Zelo se bomo potrudili prisluhniti vašim lačnim želodčkom. Okrepčevalnica Marenda (Rižanski) predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Zeleni Park - Marende

Restavracija Zeleni Park | Koper

Dostava?

Zore Perello Godina 2, Koper, 070 338 058
Zeleni Park je na novo odprta restavracija v sredisču Kopra,ki ponuja velik izbor domačih kuhanih jedi, drugačen izbor mesnih in ribjih jedi, solate, pašte, rižote. Obrok lahko jeste v mirnem vzdušju restavracije in ga lahko vzamete z seboj. Vsak dan vam ponujamo tudi sveže pripravljene malice in kosila. Vabljeni na marendo k nam v Zeleni Park! Restavracija Zeleni Park predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kuhinja Betka - Marende

Kuhinja Betka | Koper

Dostava?

Ferrarska ulica 14, 6000 Koper, 040/255-553
Kuhinja Betka ferrarska 14 ogrlica koper Kuhinja Betka predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Dijaški in študentski dom Koper - Casa dello stude - Marende

Dijaški in študentski dom Koper - Casa dello stude | Koper

Dostava?

Cankarjeva ulica 5, 6000 Koper - Capodistria , +386 5 6626255
V kuhinji DŠD Koper je samopostrežni način postrežbe. Ob vsakem obroku, vam pripada solatni bar, kjer nudimo 8 vrst solate, napitek(sok) in kruh. Pri nas lahko pridete tudi na malico vsak dan od ponedeljka do petka bed 10.25h in 11h. Cena malice je 6,00€. Za malico pa dobite: Glavno jed (s prilogo in prikuho), solato, kruh in napitek. Dijaški in študentski dom Koper - Casa dello stude predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Rifugio bar  - Marende

Rifugio bar | Koper

Dostava?

Ulica 15.maja 12e, Koper, 031 430 777
An, dva, tri...pridi anka ti! :D Lahko na odličen burger ali na še boljšo marendo. Postrežemo ti v lokalu ali na terasi, lahko pa ti z WOLT-om ali GLOVOTOM pripeljemo domov. Če pa res nisi lačen, imamo tudi kaj za spit in dobro kavo. Rifugio bar predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Casa De Rin - Marende

Casa De Rin | Koper

Dostava?

Pristaniška ulica 6, Koper, 070165660
Prenovljena Hiša De Rin se je preselila iz Trga Brolo v Zeleni Park 2. Tukaj se lahko razvajate s kavicami in ostalimi toplimi napitki, veganskimi rogljički z domačimi nadevi ter pisano paleto čajev. Vsakodnevno ponujamo tako veganske kot vegetarijanske enolončnice in malice. Še vedno kraljujejo naši tedenski veganski in vegetarijanski sendviči v domačem pirinem kruhu. Novost so okusne in obilne solatne bovle s spremljajočimi raznovrstnimi prelivi. Seveda pa pikico na i predstavljajo naše presne, veganske in vse ostale sladice. Casa De Rin predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Bazilika - Marende

Restavracija Bazilika | Koper

Dostava?

Ankaranska cesta 2, Koper (Planet Koper), 070/772476
Nova restavracija Bazilika v Planetu Koper. BRUNCH PIZZA PASTA PARTY - kjer se hrana in druženje srečata Restavracija nudi brunch, pizze na napoletanski način, kosila in a la carte hrano z italijanskim pridihom. Hrano nudimo po sledečem urniku: Brunch od 10.00 do 11.00, Kosila od 11.00 do 17.00, À la carte od 11.00 do 21.00 Pizze od 11.00 do 21.00 Dostavo izvajamo preko Wolt-a. Vabljeni, da vas prepričajo naši izbrani okusi! Restavracija se nahaja v 1. nadstropju nakupovalnega centra Planet Koper. Se vidimo! Restavracija Bazilika predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija LABIRINT - Marende

Restavracija LABIRINT | Koper

Dostava?

Čevljarska ulica 9, 6000 Koper - Capodistria, Naročila sprejemamo na: 08/205-7350
Smo umirjena gostilna v osrčju starega mestnega jedra, kjer ponujamo svoje originalne jedi. S prenovljeno ponudbo Vam sedaj nudimo tudi različne jedi na žaru, kalamare, solatne krožnike, domače testenine in njoke, rižote, pripravljene mesne in veganske jedi,ter veliko vrst domačih pizz. V sklopu gostinstva imamo manjši družabni prostor, ki je primeren za različna praznovanja, seminarje, degustacije, predstavitve in drugo. V poletnih dneh pa lahko posedite na naši sončni in mirni terasi. Da bi se izognili čakanju je možno predhodnje naročilo izbrane jedi in rezervacija mize. Sprejemamo naročila in pripravljamo vso hrano za sabo.Po predhodnem dogovoru sprejemamo rezervacije za razne pogostitve in kosila, za manjše skupine Lepo vabljeni! Restavracija LABIRINT predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

BISTRO ADMIRAL  056301760 - Marende

BISTRO ADMIRAL 056301760 | Koper

Dostava?

Ferrarska ulica 30, Koper, 040884665 ali 040893692 DOSTAVA MALIC DO 13h
Prijazen pozdrav stalnim in novim gostom, kjer Vas z veseljem pričakujemo, kuhar z veslom v loncih, polnih slastnih jedi, kelnarca s pladnjem osvežilnih pijač, naš Admiral pa s krmilom v roki... Bistro Admiral se nahaja v Kopru na Ferrarski ulici 30, v poslovnem objektu Barka nasproti Intereurope in neposredno pred vhodom v Luko Koper. Nudimo dnevno sveže pripravljene malice ali kosila, sendviče, hamburgerje, več vrst solatnih krožnikov, kalamare, meso na žaru ter domače slaščice. Točimo avtohtona odprta vina - malvazijo in refošk. Postrežemo tudi na pokriti terasi. BISTRO ADMIRAL 056301760 predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria Oliva - Marende

Pizzeria Oliva | Koper

Dostava?

Ferrarska ulica 14, 6000 Koper, 040 794 252
Pizzeria Oliva predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

ZAB THAI - OKUSI TAJSKE - Marende

ZAB THAI - OKUSI TAJSKE | Koper

Dostava?

Cankarjeva ulica 3, 6000 Koper - Capodistria , 051 361 695
Pristna tajska kuhinja Če se vam ne javimo na telefon, smo zasedeni :) ZAB THAI - OKUSI TAJSKE predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

 ERA  -  Okrepčevalnica Olmo - Marende

ERA - Okrepčevalnica Olmo | Koper

Dostava?

Pahorjeva ulica 34, 6000 Koper, 071 335 649
ERA - Okrepčevalnica Olmo predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna in pizzerija Jakomin - Marende

Gostilna in pizzerija Jakomin | Koper

Dostava?

Cesta I. Istrske brigade 59, 6276 Pobegi, 059021827
V prijetnem ambientu se boste razvajali z raznovrstnimi okusi. Najboljše pizze iz krušne peči, jedi pod peko, dnevne marende od torka do petka ali izbrane jedi iz stalnega menija. Vse to pripravljamo za vas vsak dan. Nudimo pa tudi dostavo na dom. Pokličite na telefonsko številko 059021827 in rezervirajte mizo ali naročite našo hrano do svojih vrat. Gostilna in pizzerija Jakomin predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

EAT BISTRO - Marende

EAT BISTRO | Koper

Dostava?

Kolodvorska cesta 2, 6000 Koper, 041360534
EAT je butični bistro v Kopru, ki ponuja dnevne malice in kosila. EAT BISTRO predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Fat Rabbit - Marende

Fat Rabbit | Koper

Dostava?

Čevljarska ulica 36, 6000 Koper, Možnost osebnega prevzema - 031/645-595
Bistro Fat Rabbit se nahaja v samem mestnem jedru Kopra, in sicer na Čevljarski ulici. Zjutraj se lahko posladkate z domačimi slaščicami ter kavo Caffe Costadoro. V dopoldanskem času lahko izbirate med različnimi vrstami toplo pripravljenih malic ali kosil. Svoje navdihe za pripravo jedi črpamo iz različnih popotovanj po svetu ter starih domačih receptov. Svojo najljubšo jed, sladico ali kavo lahko vzamete tudi za seboj!Lepo vabljeni. Fat Rabbit predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Villa Domus - Marende

Bistro Villa Domus | Koper

Dostava?

Vojkovo nabrežje 12, Koper, 070 500 866
Restavracija na Vojkovem nabrežju v Kopru s preizkušeno kvaliteto sveže pripravljenih kosil. Nahajamo se v pritličju študentskega doma v Kopru. S teraso na sončni in senčni strani. Pridite in preizkusite dobrote iz naše kuhinje, ne bo vam žal. Možnost koriščenja študentskih bonov. Bistro Villa Domus predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Domača gostilna pri Tinetu - Marende

Domača gostilna pri Tinetu | Koper

Dostava?

Gortanov trg 14, Koper, 082-051-370
Domača gostilna pri Tinetu predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Miranda Koper - Marende

Miranda Koper | Koper

Dostava?

Vanganelska cesta 7a, Koper, 05/630-26-30
Gostilna Miranda je ena izmed najstarejših gostiln na Primorskem. Okusne malice, kosila in jedi po naročilu iz kuhinje gostilne Miranda enostavno morate preveriti. V mirnem in domačem ambientu vam bodo v gostilni Miranda postregli z najrazličnejšimi dobrotami primorske kuhinje. Poleti je seveda najlepše sedeti za mizo na terasi v senci, za deževne dni pa gostilna premore 80 sedežev. Za parkirišče pa nikar ne skrbite, svoj avto pustite neposredno pred restavracijo. Miranda Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bife Podmornica - Marende

Bife Podmornica | Koper

Dostava?

Ulica OF 15, 6000 Koper, 05 668 5433 , 041 891 772
Podmornica se nahaja pod RTV Slo, kjer vas bodo v domači atmosferi postregli z dnevno sveže pripravljenimi jedmi iz dnevne ponudbe malic in kosil. NOVOST v ponudbi je SOLATNI BIFE in ZAJTRK po izbiri. Poseben čar bifeja pa je, da se počutite kot da bi bili nekje pod morsko gladino. Svojo izbrano jed si lahko vnaprej rezervirate na telefonsko številko 041/891 772 ali si jo ODNESETE kar s seboj DOMOV. Bife Podmornica predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Easy Beer - Marende

Easy Beer | Koper

Dostava?

Ferrarska 30, Koper, 070/624-880
Če želite več kot le “iti na pivo”, je Easy Beer dober začetek. Je namreč prostor, kjer piva ne boste le podrobneje spoznali, temveč se boste lahko o njem tudi pogovarjali. Easy Beer je gril bar in restavracija z jedmi na žaru s 16 pipami za točenje piva in se nahaja na Ferrarski ulici 30 v Kopru in je le nekaj korakov oddaljena od prečudovitega starega dela mesta. Somelier piva se je v baru uspešno spoprijel s svojo nalogo in pripravil izbor različnih vrst piv z vseh koncev sveta: od grenkih IPA, močnih imperial stout, britanskih bitter in ameriških ale, seveda pa ne smemo pozabiti tudi na klasično nemško Weissbier in še mnogo drugih. Če vas preveč možnih izbir morda zmede (kar se precej rado zgodi), pokličite na pomoč somelierja piva ali katerega od drugih članov osebja, ki vam bodo odprli pogled na širni svet craft piva, obenem pa vam bodo povedali tudi vse o različnih stilih piv in vam priporočili enega od 100 skrbno izbranih ustekleničenih piv. Jasno je, da gresta dobro pivo i Easy Beer predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bistro Kavon  - Marende

Bistro Kavon | Koper

Dostava?

Ferrarska 8, 6000 Koper, 040 133 463
Bistro Kavon se nahaja na Ogrlici v Kopru. Poleg dnevne ponudbe malic lahko v Kavonu dobite gurmanske sendviče, slastne hamburgerje, cheeseburgerje, mehiške pojedine in še veliko, veliko več...Pri nas smo nori na COMBO-kombinacje različnih okusov! Vabljeni in DOBER TEK! Bistro Kavon predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Avokado - Marende

Avokado | Koper

Dostava?

Gortanov trg 4, Koper, 051486704
Povsem rastlinski lokal, kjer prodajamo domačo in okusno manj sladkano in manj slano hrano. Marende, kruh, namaze, piškote, sadne sokove in marmelade brez dodanega sladkorja in še več. Lahko jeste pri nas ali pa vam marendo zapakiramo. Predlagamo, da nas pokličete po telefonu za rezervacijo in informacijo o času dostopnosti marende. Marendo vam lahko tudi dostavimo na dom ali v službo. Cena dostave je 1,50 eur v Kopru, 3 eur v bližnji okolici. Avokado predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Urban PIQNIQ - Marende

Urban PIQNIQ | Koper

Dostava?

Cesta Zore Perello Godina 3, Koper, 068 650 149
URBAN PIQNIQ je gastro-pub, ki ponuja vse, kar se od pravega piknika pričakuje. Nekaj dobrega za pojest in za popit. Izbrali smo piva z vsega sveta, tradicionalna ali sodobna craft, pri tem pa seveda nismo pozabili vrhunskih slovenskih pivovarn. Sodoben ambient, prijazna postrežba in prijetno vzdušje na našem pikniku zadovoljijo tako najzahtevnejše ljubitelje piva in gurmanskih bugerjev kot tudi športne navdušence, ki pri nas lahko uživajo ob prenosu športnih tekem. Najdete nas v neposredni bližini športnega parka v Kopru, natančneje v prostorih Arene Bonifika. Urban PIQNIQ predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Restavracija Slorest Pristan - Marende

Restavracija Slorest Pristan | Koper

Dostava?

Vojkovo nabrežje 32, Koper, 05 620 34 31
Slorestova restavracija Pristan se nahaja na Vojkovem nabrežju ob poslovni stavbi Intereurope. Nudijo vam okusne malice in kosila po ugodni ceni. Zveste goste Restavracije Slorest Pristan nagrajujejo tudi z dodatnimi popusti. Ob uveljavljanju Kartice 123 v Restavraciji Slorest Pristan lahko prihranite takojšnji 15 % popust. Naročilo kartice in pogoje uporabe najdete tukaj. Restavracija Slorest Pristan predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pivovarna in restavracija EMONEC - Marende

Pivovarna in restavracija EMONEC | Koper

Dostava?

Vanganelska cesta 20, Šalara, Koper, 064/150-665
Restavracija Emonec se nahaja v Obrtni coni Šalara v neposredni bližini centra Kopra. Torej, če vas pot zanese na primorsko in vas po ogledu lepega Kopra, kopanju ali pohajkovanju po bližnjih krajih preseneti lakota, vas bomo z veseljem sprejeli in se potrudili, da boste od nas odšli siti in zadovoljni. Poleg bogate stalne ponudbe po naročilu vam pripravljamo tudi dnevno sveže malice in kosila. Pivovarna in restavracija EMONEC predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kitajska Restavracija Fang - Marende

Kitajska Restavracija Fang | Koper

Dostava?

Ferrarska ulica 30, 6000 Koper, 059/999111 - 040899188
Kosilo strežemo od torka do petka od 11:00 do 15:00 (razen ob praznikih) in lahko naročite za sabo . I pranzi vengono serviti da martedi a venerdi dalle 11:00 alle 15:00 , anche si po da portare via.( esclusi giorni festivi) PONEDELJEK ZAPRTO !!!!!! Kitajska Restavracija Fang predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

AVE Koper - Marende

AVE Koper | Koper

Dostava?

Ulica 15. mja 19, Koper, 082057180
Vabljeni na tople malice, kjer vas čaka velika izbira po ugodnih cenah. Poleg pečenega mesa vam ponujamo jedi na žlico. Lično spakiramo, da lahko odnesete domov ali v službo. Priporočamo, da nas pokličete na 082057180 in si naročite želeno, da vas čaka že pripravljeno, ko nas obiščete. Dober tek! AVE Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Bar Cameral - Marende

Bar Cameral | Koper

Dostava?

Čevljarska ulica 14, 6000 Koper , 040 589 598
V Cameralu na Čevljarski ulici v Kopru nudimo odlično kavo Lavazza, Matcha latte, Caramel brule latte, Peanut latte ter ostale dobrote. Točimo 6 različnih craft piv, s povdarkom na lokalni ponudbi. Bar Cameral predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kamarin Bar&Grill - Marende

Kamarin Bar&Grill | Koper

Dostava?

Ulica 15. Maja 8, 6000 Koper, 064-277-497 - osebni prevzem in dostava
Pred centrom mesta Koper, ne daleč od morja je lokal Kamarin Bar & Grill. Dostopna lokacija z večjim parkiriščem omogoča neposreden pristop do lokala. Mediteransko podnebje daje priložnost in možnost, da lahko gostje tudi v zimskih mesecih sedijo na terasi. V prijetnem ambientu in domačnost prostora vam postrežemo s pestrim izborom pijače in odlične hrane. Stavimo na kvaliteto ponudbe in zadovoljstvo strank, kar potrjujejo gostje, ki se pogosto vračajo. Okus dobre kave in prijetno druženje s prijatelji je le ena od prepoznavnosti našega in vašega »Kamarina«. S prijaznostjo in s spoštljivim odnosom se trudimo ustreči vsakemu gostu, natakarji s postrežbo, kuharja s pripravo različnih burgerjev, jedi z žara in friteze. Za sladkosnede pripravljamo palačinke. Kamarin Bar&Grill predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Manjada Izola - Marende

Gostilna Manjada Izola | Izola

Dostava?

Morova 25d, 6310 Izola, 05/64 16 321
Gostilna in pizzerija Manjada se nahaja v Izoli, natančneje nasproti hotela Haletium (San Simon). Ponujamo vam dnevno sveže pripravljena kosila iz sezonske ponudbe in široko ponudbo mesnih in ribjih jedi po naročilu. Kosila so na voljo od 11h dalje. V prijetnem domačem ambientu vas v Manjadi čaka prijazna postrežba in predvsem okusna hrana. V pokritem in ogrevanem zimskem vrtu smo z otroškim kotičkom poskrbeli tudi za naše najmlajše obiskovalce. Gostilna Manjada Izola predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gostilna Pizzeria Kortina - Marende

Gostilna Pizzeria Kortina | Koper

Dostava?

Cesta borcev 1, Bertoki, 056396655 in 040 956 666
Gostilna - pizzeria Kortina se ponaša z dolgoletno tradicijo ponudbe izvrstnih malic, pizz ter a la carte ponudbe. Nahajamo se v osrčju istrskega vinorodnega podeželja, vabimo vas na našo zeleno teraso, na okrepčilni postanek, tudi v jutranjih urah na izvrstno kavico in domače tortice. V poletnih dneh se zvečer na žaru pečejo izvrstne dobrote in toči avtohtona istrska kapljica, VABLJENI! Možnost osebnega prevzema jedi. Gostilna Pizzeria Kortina predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria Štoria - Marende

Pizzeria Štoria | Koper

Dostava?

Pristaniška 2, Koper, 05/627-63-80
Če slastne pizze iz krušne peci si zaželite, k nam takoj pohitite. Če pa zanjo ni vam mar, zagotovo poskusili boste kakšen kalamar. Naši gostje pravijo, da so špica, seveda tako kot naše pizze. Vsak dan skuhamo kosilo, da pripravljeno je, če bi se vam mudilo. Trudimo se, da vse je ekološko in brez glutena, kar za nase zdravje je bistvenega pomena. Gratis ena ura parkirnine, vabljene tudi v naprej najavljene skupine. Na zdravje in dober tek, ker dobra hrana naš je lek. Pizzeria Štoria predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

CityBurger Koper - Marende

CityBurger Koper | Koper

Dostava?

Ankaranska 7, 6000 Koper, 05/639-88-28, 041/934-932
Restavracija Cityburger Koper ima 15 letno tradicijo priprave hrane. Začeli smo s preprosto idejo vsak dan ponuditi nekaj dobrega na mizi. Skozi leta je Cityburger postal sinonim za dostavo hrane na dom, ki danes s svojim voznim parkom skrbi, da velika večina ljudi v Kopru pravočasno prejmejo svoj dnevni obok. Naša hrana je postala prepoznavna, saj je skrbno pripravljena z najboljšimi sestavinami. Naše menije redno dopolnjujemo, dodelujemo in skrbimo da iz leta v leto pripravimo nove specialitete, tako malice kot pizze, ki zadovoljijo tudi najbolj zahtevne obiskovalce. Ko vam pripeljejo Cityburger hrano na vaš dom lahko hrano plačate tudi z vašimi priljubljenimi karticami Aktiva, Eurocard Mastercard, Maestro, American Express in BA. CityBurger Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kitajska restavracija Cesarska hiša - Marende

Kitajska restavracija Cesarska hiša | Koper

Dostava?

Ankaranska 5b, 6000 Koper, 05/6395666, 041/579-529
Vabljeni v našo cesarsko hišo, na lep razgled na Škocjanski zatok in veliko izbiro novih okusov. Možnost nakupa tudi na študentske bone in možnost dostave na dom. Poleg tega nudimo dnevno sveža kosila. Za kosilo vam nudimo predjed po izbiri (juha ali zavitek), glavna jed z rižem in solato. Nahajamo se 100m od Supernove, nasproti škocjanskega zatoka. Za vse informacije glede alergenov se lahko obrnete direktno na restavracijo na 041 579 529 Kitajska restavracija Cesarska hiša predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Kuhna na Brolu - Marende

Kuhna na Brolu | Koper

Dostava?

Cankarjeva ulica 3, Koper,
V Kuhno na Brolo ste vabljeni vsi, ki iščete zdrav, hiter in cenovno dostopen obrok v času malic in kosil. Iz naše Wok & Go ponudbe si lahko izberete svoje najljubše pečene azijske rezance ali riž, ki jim lahko po želji dodajate ali odvzemate sestavine in tako sami sestavite svojo najljubšo kombinacijo. V ponudbi pa kmalu tudi mehiška klasika tacos. Vsa hrana pri nas ima možnost naročila v mesni, vegetarijanski in veganski različici. Pri nas za okus ne uporabljamo vegete in podobne kemije ampak le piransko sol in kvalitetne začimbe. Telefonskih naročil trenutno ne sprejemamo. Kmalu bomo vzpostavili online sistem naročanja in prevzema. Vabljeni Kuhna na Brolu predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Domačija Ražman - Marende

Domačija Ražman | Koper

Dostava?

Gračišče 1, 6272 Gračišče, 05/657-20-03, 040/708-100
V gostilni z dolgoletno družinsko tradicijo, ki se nahaja na Istrski vinski cesti, v lepem in mirnem okolju obalnega zaledja, nudimo predvsem dobrote istrske kuhinje, na primer domač istrski pršut, panceto, ovčji sir, njoke, rezance, fuže, raviole, ombolo, biftek, jančka ali kozlička, domač kruh, oljčno olje in vino, poleg tega pa še ribje jedi in pizze. Posebno pozornost namenjamo sezonskim jedem (koline, sezonske zelenjavne jedi, jurčki, divji šparglji, tartufi, divjačina in podobno.). Na voljo imamo več jedilnic in zimski vrt, v katerih sprejmemo do 130 gostov. Prirejamo razna praznovanja, kot so poroke, obletnice, srečanja, birme in ostale zaključene družbe. Za organizirane sestanke ali srečanja lahko ponudimo večnamensko dvorano z avdio-video opremo. Sestavimo tudi »slow food« meni z izbranimi vini iz domače kleti ali z vini drugih priznanih pridelovalcev. Domačija Ražman predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Park Pizzeria Koper - Marende

Park Pizzeria Koper | Koper

Dostava?

Pristaniška 2, 6000 Koper, 05/626-10-25
Pizzeria Park na Koprski tžnici vas pričakuje z več kot 22 vrst pizz, jedi na žaru, kalamari, ribje specialitete, sladoled in veliko drugih dobrot. Ob parku z otroškimi igrali na koprski tržnici in le nekaj korakov od morja boste na terasi, ki sprejme 120 oseb lahko ob dobri hrani poskusili domačo ponudbo odprtih vin (Refošk in Malvazija) in uživali ob naših specialitetah kot so čevapčiči v lepinji, ribje specialitete, pizza Park (pršut, gorgonzola, beluši) in druge. Park Pizzeria Koper predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Gril&bar Serminček  - Marende

Gril&bar Serminček | Koper

Dostava?

Sermin 7c, 6000 Koper, 070 315 839
GRIL&BAR SERMINČEK Dnevno sveže pripravljamo jedi na žaru, pizze, hamburgerje, solate. Znani smo po tem, da so naši obroki in porcije dovolj velike tudi za najbolj lačne jedce. DOSTAVA 070 315 839 Gril&bar Serminček predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

 Pizzeria Marina - Marende

Pizzeria Marina | Koper

Dostava?

Kopališko nabrežje 2, Koper, 05/627 19 82
Pizzeria Marina je ena starejših pizzerij v mestu Koper. Nahaja se neposredno nad marino Koper od koder se razlega čudovit pogled na morje, Luko Koper in vse do Ankarana. Poleg izvrstnih pizz vam nudijo tudi ostale jedi po naročilu. Prav domačnost in preprostost pizzeriji Marina dajeta poseben nepozaben pečat dobrega počutja. Ko iščete dobro pico v Kopru vam vsekakor priporočamo picerijo z najlešim pogledom na morje in koprsko marino - Pizzeria Marina Koper. Pizzeria Marina predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  


  
  

Pizzeria 33 Žusterna - Marende

Pizzeria 33 Žusterna | Koper

Dostava?

Istrska cesta 67, 6000 Koper, 05/901-25-80
Pizzeria 33 v Žusterni pri Kopru vam v ponuja raznovrstne pice, testenine, meso na lava žaru (čevapčiči, ražnjič, biftek, rostbif, fiorentina), kalamare, solatne krožnike in sladice. Poleg velike notranjosti boste v poletnih mesecih uživali ob rahlem vetriču iz morja na njihovi terasi. Nahajajo se v neposredni bližini Aqua Parka in plaže v Žusterni. Parkiranje zagotovljeno v garažni hiši hotela ali na zunanjem parkingu. Pizzeria 33 Žusterna predstavlja svojo ponudbo tukaj!
 
  

 
  
 

 
 
 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE že enajsto leto zapored združuje ponudbo malic in kosil v Kopru na enem mestu. V veselje nam je da vsak dan poskrbimo da niste lačni. Pa dober tek ;)

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2021 - Vsebina spletne strani je avtorsko zaščitena. Vsako kopiranje vsebine ali dela vsebine brez dovoljenja upravljalca portala je prepovedano in kaznivo - NULTA d.o.o.

  Vam je portal MARENDE.si všeč?

Všečkaj stran Marende.si na Facebooku.

 

Vredno klika
Morda pa prav pride...

 

 

Portal dnevno obišče že preko 1500 lačnih ust, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo pokličite 031/283-090 ali nam pišite na info@marende.si