Vse današnje malice

   

Seznam restavracij

 


Klikni za ogled zemljevida: Kolaričeva 1, Koper,  Dostava na dom? Študentski boni? Klikni za obisk spletne strani: www.garnatabistro.si Delovni čas: Od ponedeljka  do petka: 9.00 do 16.00 Plačilo: Gotovina Telefon: 040 601 882

Bistro Garnata - Simbolična slika postrežbe

Bistro Garnata  - Simbolična slika

Bistro Garnata - Simbolična slika
    


   

   


  
Bistro Garnata

Kolaričeva 1, Koper, 040 601 882

Telefon: 040 601 882

Delovni čas: Od ponedeljka do petka: 9.00 do 16.00

Hrana za dušo, v vsem kar vam ponudimo, je sestavina, ki je ne znamo drugače definirati kot...ljubezen. V našem lokalu lahko pojeste hrano, narejeno iz sestavin predvsem iz domačega vrta. Vsak dan vam skuhamo svežo minestrico, redno imamo na jedilniku doma narejeno pašto ( sam proces lahko vidite neposredno pred tem, ko jo vržemo v krop), začinimo jo z različnimi omakami narejenimi po receptu naših nonic, ponudimo vam nagrajeno odlično kranjsko klobaso, sezonske solate, ki so malo prej mahale vetru na vrtu, včasih gremo do španske tortille in paelle,... sladice, ki so narejene iz domačih jajc, katera lahko pri nas tudi dobite...pa sušene kakije, pa olje, kis, jabolčni sok, sušene paradižnike, vložene oljke, dukah, domače marmelade...Pa še kaj...sami se lahko prepričate:-) Vso hrano vam tudi dostavimo med delovniki ali pa jo lahko odnesete s sabo domov ali na delovno mesto. Skratka mi smo tu zato, ker vemo, da vam ni vseeno kaj daste vase-kaj jeste:-)

Bistro Garnata - Logotip

 

 
  
Nekaj iz stalne ponudbe Bistro Garnata

 

Vsak dan sveža minestra, vsak dan sveža, doma narejena pašta, solata z vrta in sezonska zelenjava

        

        

        

 
 

  

 

 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE sedmo leto zapored združuje ponudbo malic in kosil v Kopru na enem mestu. Podatke vpisujejo ponudniki sami ali pa so pridobljeni iz uradnih strani ponudnikov. Možne so napake ali odstopanja od ponudbe, zato predlagamo, da veljavnost ponudbe preverite po telefonu, na uradni spletni strani ali uradnem ceniku restavracije. Pa dober tek ;)

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2017 - Agencija G3 d.o.o.

  Vam je portal MARENDE.si všeč?

Všečkaj stran Marende.si na Facebooku. Klikni spodnji link "Všeč mi je" ter pomagaj portalu, da zaživi tudi med vašimi prijatelji. Pa dober tek!

 

Vredno klika
Morda pa prav pride...

 

 

Portal dnevno obišče že preko 800 lačnih ust, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo pokličite 041/587-286 ali nam pišite na info@marende.si