Vse današnje malice

   

Seznam restavracij

 


Klikni za ogled zemljevida: Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper,  Dostava na dom? Študentski boni? Klikni za obisk spletne strani: http://www.skipper-koper.com/ Delovni čas: Plačilo: Gotovina, Plačilne kartice Telefon: 05/626-18-10

Restavracija Skipper Koper - Simbolična slika postrežbe

Restavracija Skipper Koper  - Simbolična slika

Restavracija Skipper Koper - Simbolična slika
    


   

   


  
Restavracija Skipper Koper

Kopališko nabrežje 3, 6000 Koper, 05/626-18-10

Telefon: 05/626-18-10

Delovni čas:

Restavracija Skipper se nahaja v Marini Koper, natančneje Kopališko nabrežje 3. S kvalitetnim izborom morskih in drugih domačih istrskih jedi se uvršča med boljše restavracije na obali. Posebnost restavracije je prelepa terasa nad morjem. Gostje lahko ob poskušanju dobrot in ob izbranih primorskih vinih, uživajo ob pogledu na zasidrane jadrnice, ob koncu dneva pa na prelep sončni zahod. Za dobro počutje gostov bo poskrbelo prijazno osebje s kvalitetno postrežbo. Restavracija Skipper je usmerjena v kulinarične posebnosti. Ker se restavracija nahaja tik ob obali, Vam ponuja množico morskih posebnosti, pripravljenih na različne načine. Posebna ponudba so eksotične jedi in istrske specialitete. Restavracija se prilagaja letnim časom in nudi gostom sezonsko obarvane jedi.

Restavracija Skipper Koper - Logotip

 

 
  
Nekaj iz stalne ponudbe Restavracija Skipper Koper

 

V stalni ponudbi žal ni vpisov

       

 
 

  

 

 

 

Marende
Malice in kosila
  
Restavracije in gostilne   Facebook
Marende na Facebooku
  
Marende - malice in kosila na Facebooku   Kraji in gostilne
Marende po Obali
  
Marende po krajih (beta)   Za gostince!
Vpišite svojo ponudbo
  
Klikni za admin dostop ponudnika!
Portal MARENDE sedmo leto zapored združuje ponudbo malic in kosil v Kopru na enem mestu. Podatke vpisujejo ponudniki sami ali pa so pridobljeni iz uradnih strani ponudnikov. Možne so napake ali odstopanja od ponudbe, zato predlagamo, da veljavnost ponudbe preverite po telefonu, na uradni spletni strani ali uradnem ceniku restavracije. Pa dober tek ;)

Upravljalec spletnega portala ne sprejema odgovornosti za morebitne napake.

Pogrešate ponudbo svoje priljubljene restavracije ali gostilne?

Nič lažjega. Pošljite nam podatek restavracije ali gostilne, ki jo pogrešate in kontaktirali jih bomo ter sporočili vaše želje. info@marende.si

Pravice pridržane 2010-2017 - Agencija G3 d.o.o.

  Vam je portal MARENDE.si všeč?

Všečkaj stran Marende.si na Facebooku. Klikni spodnji link "Všeč mi je" ter pomagaj portalu, da zaživi tudi med vašimi prijatelji. Pa dober tek!

 

Vredno klika
Morda pa prav pride...

 

 

Portal dnevno obišče že preko 800 lačnih ust, ampak ne verjemite nam na besedo. Zahtevajte testni - brezplačni dostop, Vpišite svojo ponudbo malic in kosil in se predstavite obali.

Za registracijo pokličite 041/587-286 ali nam pišite na info@marende.si